e-Güvenlik

Okulumuzun e-güvenlik alanında yaptığı çalışmaları içerir.

Ock

Güvenlik internet günü hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek için öğrencilerimizden güvenli internet ekibi oluşturduk. ekibimiz, pano hazırladı ve sınıflarda güvenli internet günü hakkında bilgilendirme yazıları okudular.

Ock

e-Twinning projelerinde aktif görev alan ingilizçe öğretmenlerimiz e-Güvenlik konusunda öğretmenlerimize bilgilendirme yaptılar.

Ock

e-Güvenlik konusu, önemi, çocukların internet ortamında güvenliiği ve kişisel verilerin korunması konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ock

BIT öğretmeni Zeynep Sağlam ve İngilizce öğretmeni Mehtap Elibol tarafından öğrencilere teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık ve e-Güvenlik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.

e-Güvenlik Katılım Belgeleri

Ock

Öğrencilerimizin e-Twinning projelerinda e-Güvenlik konusuyla ilgili yaptıkları çalışmalardan kesitler.

Milli Eğitim Bakanlığı Güvenli İnternet Kullanımı Rehberi

Ock

Okulumuz e Safety Label sistemi üzerinden Bronz e-Güvenlik etiketi aldı.

Okulumuz yürüttüğü eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet'in değerlendirme kriterleri doğrultusunda,güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan
eSafety "Elektronik Güvenlik" etiketi aldı. "Elektronik Güvenlik" etiketi 2024 Temmuz ayına kadar geçerlidir

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmenlerimizden Dilek Pamir'in gerçekleştirdiği  News, Media and Technology e-Twinning projesi kapsamında güvenli internet gününü kutlamak için  bugün Guvenli internet merkezinden uzman sosyolog Aydın Çatak tarafından proje ogrenci ve öğretmenlerine bir webinar düzenlendi ve siber zorbalık, oyun, sosyal medya ve internet bağımlılığı, güvenli şifre kullanımı, dijital ayakizi ve güvenli internet kullanımı konularında bilgi verildi. Günümüzde  hayatımızda çok önemli bir yeri olan teknoloji  ve interneti doğru ve güvenli  bir sekilde kullanabilmek icin faydalı ve güzel bir webinar oldu.