ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Fen Lisesi

İsmail ERTOP - Müdür

İsmail ERTOP, 1975 yılında Zonguldak ili Çaycuma ilçesinde doğdu. İlkokulu Kahvecioğlu İlkokulunda ve orta öğrenimini Bartın İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1994  yılında girdiği Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümündeki lisans eğitimini 1998 yılında bitirdi. Aynı yıl Düzce ili Yığılca ilçesi  Pansiyonlu İlköğretim Okulunda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladı. 2002 de Çaycuma Filyos Hisarönü Seçil Şanlı Ortaokuluna tayin oldu. 2004 yılında Çaycuma Çok Programlı Anadolu Lisesinde Edebiyat öğretmeni olarak görevine devam etti. 2009-2012 yıllarında Çaycuma Oktay ve Olcay Yurtbay Anadolu Lisesinde Edebiyat öğretmeni ve Okul Müdürü olarak görev yaptı. 2012 yılında Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesine kurucu müdür olarak görevlendirildi. 2013 yılında Çaycuma Filyos Melek ve Ahmet Şanlı Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak atandı. 2015-2018 yılları arasında aynı okulda okul müdürü olarak görev yaptı. 2018 yılında Çaycuma TSO Fen Lisesine okul müdürü olarak atandı. Halen bu görevi sürdürmektedir.    2019 yılında Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimine başladı ve bu eğitimini 2020 yılında tamamladı. İkinci Üniversite olarak Anadolu  Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Evli ve iki çocuk babasıdır.