Kütüphane Etkinliklerimiz

Kütüphanecilik kulübü kapsamında yapılan etkinlikler haber olarak eklenmektedir.

Okul Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerimiz tarafından güncel kitaplar duvar gazetemizde  tanıtıldı.

Kütüphanecilik kulübünün gerçekleştirdiği kitap söyleşisi yapıldı.

Okulumuzun z-kütüphanesinde 07 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 11.00'de yapılan etkinlik Kulüp öğretmenleri Emine Atay ve Kadir Göveç başkanlığında kulüp öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Jean Paul Didierlaurant'ın 6.27 Treni adlı eser öğrencilerimizin sunumlarıyla ve değerlendirmeleriyle yeniden ele alındı. Matematik öğretmenimiz Ali Gencer kitap söyleşimizin video çekimini gerçekleştirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Kitapların okunup birlikte değerlendirildiğinde nasıl bir hazineye dönüştüğünü tecrübe ederek bir sonraki  söyleşiyi dört gözle beklediklerini ifade ettiler.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası dolayısıyla okul kütüphanemizde Atatürk kitaplarının tanıtımı yapıldı.